New Business bij nieuwe én bestaande klanten

Waarom kopen mensen, of eigenlijk, waarom zijn mensen bereid om voor een product of dienst te betalen? Of een gedachtegoed te accepteren? Een paradigma te doorbreken? Gedragingen te veranderen? Dat doen ze om allerlei redenen, redenen die merkwaardig, persoonlijk en specifiek zijn voor ieder individu. Als je die emotionele, irrationele en onbewuste redenen kunt vinden, de echte benefits, dan kun je verkopen!

NOVOMINDS biedt organisaties mogelijkheden om zelf new business te genereren onder nieuwe én bestaande klanten. Wij hebben ruime ervaring in zowel het uitvoeren als het overdragen van de methodiek die wordt gebruikt om commerciële activiteiten effectiever te maken en nieuwe markten te betreden. Deze FBI-process methode (Features, Benefits & Information) wordt toegepast om concreet ideeën te verzamelen voor innovatie. De methode werkt al sinds 1987 succesvol in iedere markt, op elk product, voor elke dienst en organisatie.

Het FBI-process gedachtegoed wordt overdragen door middel van een Master Class. Hierin wordt de methodiek aan de hand van een eigen product of dienst ervaren, gevoeld, begrepen en toegepast. Er wordt een verandering in het denken en gedrag teweeggebracht. Essentieel daarbij is het onderkennen van klantbelangen en de mogelijkheid ernaar te handelen, zonder dat het ingrijpt in bestaande processen.

De Return On Investment van deze dag is hoog. Tijdens de dag worden nieuwe markten en voordelen ontdekt die voorheen niet bekend waren. Hierdoor wordt nieuwe omzet uit nieuwe én bestaande klanten gegenereerd. Vanaf de ingebruikname van FBI-process kunt u zo vaak u wenst zelfstandig FBI-process sessies uitvoeren binnen uw organisatie, waardoor het u geld blijft opleveren.Wilt u meer weten over de diensten van NOVOMINDS en ons in een 30 minuten meeting meer licht op onze meerwaarde laten schijnen?

Neem gerust contact op met +31 85 0021128 of stuur een email naar info@novominds.com.